Long time no see

Har du tenkt på når du er på jobb, hva kundene dine egentlig tenker om deg? Eller kanskje hva du tenker om de? plutselig har en av de kranglet med et familiemedlem eller noen venner. Og er sur og grinat! Eller så har kanskje noen av de hatt en super morgen og er glad og blid. For å være ærlig så liker jeg best de som har en bra dag. Det er slitsom når du prøver å være så hyggelig som du kan og får bare et surt smil eller et lavt takk. Jeg takler det ikke og blir nesten litt sur selv, men jeg blir da bare enda blidere og plager de enda mer med at jeg er glad. Jeg kan si så mye som at jeg jobber med en is jobb og med vaffler osv. Så det blir veldig mye beger eller kjeks? Softis og syltetøy på vaffel? Føler meg som en robot noen ganger. Men har blitt så vant til det at de ordene kommer bokstaveligtalt av seg selv. 

Noen ganger lurer jeg på om de har hørt Vær sånn mot andre som du vil at andre skal være mot deg. Vil de at jeg skal være sur og frekk da tenker jeg noen ganger (?) Neida, men jeg syns folk uansett hvilke situasjoner at de skal tenke seg om hva de sier og hva de gjør. Jeg kan være grinete og sur på jobb innimellom jeg også. Alle kan ha en dårlig dag også, men ikke la det gå utover andre. Syns nå da jeg, det er min mening! 

 


sånn liker vi det, smil og vær glad :D


sånn her liker vi ikke... Ja jeg er klar over at jeg er like pen som Megan Fox altså... 

 

 

Ha en trevlig natt videre!

Juliane
Les mer i arkivet » November 2015 » Juli 2015 » Januar 2015


Jeg er en jente på 21 år som bor i Moss men er egentlig fra Sarpsborg. Jeg jobber og bor sammen med kjæresten min. På denne bloggen vil mine tanker og meninger komme, men også mine interesser sånn som mote, foto, hest og ting jeg brenner for.

For kontakt:
Julianeko_94@outlook.comhits