"Hun er en billig h*re med celluiter*

Året er 2013, jeg har nettopp fullført russetiden og videregående. Det er sommer, jeg er singel og lever livet som en vanlig 19-åring. Sydentur til Bulgaria er bestilt og vi gleder oss til å reise til sol, varme og fyll. Vi ankommer seint til Bulgaria midt i juli, jeg kjenner jeg blir skuffet når temperaturen er mye kaldere enn det jeg er vant til og jeg klarte å dra på meg en forskjølelse rett før vi reiste. Dag nr 2. smiler livet litt mer da temperaturene endelig står til forventingene. Det er fine gutter her og der, sanden er varm og man kan starte på oppdrag bli brun.

Den andre kvelden møter vi noen gutter som har rom rett ved siden av oss, vi drikker litt med de og koser oss. Uka går veldig fort og vi soler oss, spiser og drikker alkohol. Det blir ikke så mye festning som jeg håpet på og er litt skuffa, men sånn ble det. En kveld drikker jeg alene med disse guttene og har det gøy. Jeg sitter og prater med en annen gutt da jeg hører de snakker om en jente, jeg sitter seriøst en meter i fra de, da skjønner jeg at det er MEG de snakker om. Jeg hører ordene feit, celluliter og at jeg er billigere enn en hore. Jeg kjenner tårene presse på, hjerte pumper og jeg føler meg helt forferdelig. Jeg kommer meg ganske fort vekk derfra og prøver å sove.

Dagen etterpå, var en tung dag. Ikke hadde jeg lyst til å spise, humøret var skikkelig dårlig og jeg ville egentlig bare reise hjem. Jeg forteller de jeg reiser med hva som har skjedd, og de sier bare at jeg skal drite i det og ikke tenke på det.

Nå 2 1/2 år seinere tenker jeg fortsatt på den dagen, jeg går ikke i kjoler, ikke i shorts. Nettopp fordi jeg er redd noen skal slenge med leppa igjen, eller tenke og se rart på meg. Jeg kvier meg hver gang jeg kjøper meg en sjokolade på butikken, eller om jeg kjøper meg fast Food. Jeg tenker at de tenker at "hun burde kanskje ikke spise mer sånn mat". At de slang med dette, også rett foran trynet mitt har ødelagt selvbilde mitt helt. Jeg ble også mobbet på ungdomsskolen og første året på videregående pga. kroppen min, jeg var jo mye tynnere da, men fortsatt mobbet de meg. Dette har også vært med på å ødelegge selvbildet mitt, og min egen komfortsone.

Nå er jeg 21 år, har samboer, bor for meg selv, har en bra jobb og betaler alle regninger selv. Jeg er voksen, men fortsatt gjør dette vondt, og det er fortsatt noe som går igjen i tankegangen min og "ødelegger" mye av hverdagen min. Jeg sier ikke at det er bare deres feil, det er også noe jeg må jobbe med på egen hånd.

Det jeg vil frem til er tenk deg om 10 ganger før du sier noe sånt, det kan ødelegge så mye. Og til dere som mobber der ute, skam dere!- Juliane. <3
Les mer i arkivet » November 2015 » Juli 2015 » Januar 2015


Jeg er en jente på 21 år som bor i Moss men er egentlig fra Sarpsborg. Jeg jobber og bor sammen med kjæresten min. På denne bloggen vil mine tanker og meninger komme, men også mine interesser sånn som mote, foto, hest og ting jeg brenner for.

For kontakt:
Julianeko_94@outlook.comhits