Det største jeg har opplevd

Det største jeg noen gang har opplevd er faktisk å flytte fra der jeg er født og oppvokst. Der jeg bodde før, var langt unna. Langt unna alt. Det gikk en buss om dagen og den gikk til skolen. Skulle jeg noen steder måtte mamma kjøre meg.De fleste venninnene mine bodde gankse nerme byen. Og for meg var det hvertfall 3 mil til nermeste kjøpesenter.  Jeg var nesten aldri sammen med venninnene mine før og hadde jeg en kjæreste så så vi hverandre kanskje en gang i helga. Og det var også mange grunner til at forholda mine ikke varte. Så i fjor sommer fortalte mamma meg at vi skulle flytte til der farmora mi bodde ( ho er gammel og bor dessverre på sykehjem) pappa tok over stedet. Nå så har jeg en kjæreste som bor 5 min unna meg som har vært sammen med meg i snart et år, jeg ser venninnene mine mye oftere, jeg har kort vei til skolen. Før så satt jeg 40 min på buss og nå sitter jeg maks 5-10 min på buss. Kjører jeg scooter bruker jeg  bare 10 min. Livet mitt ble mye lettere sosialt og jeg ble mye lettere med meg selv også. Det var liksom en tung byrde å bo så himla langt unna alle og en. Er faktisk det største jeg har opplevd. Litt vanskelig å forklare men jeg gikk bare å irriterte meg at jeg var så langt unna alt. At jeg ikke bare kunne gå inn på pce og sjekke når bussen gikk. Nå gjør jeg det og det er kjempe deilig. Så deilig at jeg ikke tenker lengre på at jeg har bodd i gokk. Nå har jeg bodd snart her i et år og vi ordner og fikser på huset og det er og blir kjempe bra! 

isadoravinnStikkord:

"Back to reality "

I dag begynte skolen igjen og jeg må si at det er deilig. Endelig noe å gjøre igjen. Sitter her nå og kjeder meg til tusen. Vet ikke hva jeg skal finne på. Vi fikk en kjempe deilig timeplan b.la annet så begynner jeg hver mandag kl 08.50 og slutter hver fredag  13.35 mest sannsynlig. Vi har også bare idrettsfag hele fredagen, haha deilig!


Designet til skolen min.

 

Åssen var din første dag?

Juliane.
Colors

Noe jeg virkelig har fått sansen for i det siste er farger. Sterke farger sånn som frukt har. Så har tatt en del bilder av frukt som jeg skal vise dere nu!

 


Appelsin gul og fin!Druer grønne og fine. Og smaker godt, men så uheldig som jeg er så tåler jeg det ikke.
Fersken og druer. Ah elsker fargene til frukten og det blir alltid fine bilder av det også.

 

Hva syns du?

 

Juliane
Mine tanker og følelser om 22.07.11

I sittende skrivestund sitter jeg å tenker på ofrene fra Utøya og inne i Oslo. Dokumentaren var sterk. Det som var værst var å se videon der fra samme dag timer før ting skjedde og de var så glade. De visste ikke noe om at det kom til å komme en politi mann å skytte ned flere dusin med uskyldige ungdomm som brant for AUF. Han har ødelagt deres troskap på politimann, de klarer vel så vidt å være i nerheten av en, untatt at jeg skal si noe jeg ikke vet om, men etter det jeg har lest, så sliter folk! Når vi sitter her hjemme og prater om det så nekter jeg å nevne navnet hans, jeg nekter! Det har til og med hendt at jeg begynt å gråt. En episode jeg husker spesielt var da vi satt ute og spiste grillmat i varmen. Prøvde å tenke på noe annet da navnene til alle som hadde død. Jeg hørte navn alder 17, navn alder 16 osv osv. Jeg kjente tårene bare pressa på, jeg la henda foran ansiktet med og tøy til tårene. Tenk at personer på min egen alder, som hadde hele livet foran seg mistet det pga en kald mann som drepte for noe helt usaklig spør du meg. De mistet livet forgjeves. De mistet livet for noe de sto for og brant for. Jeg er så stolt, av landet mitt, av statministeren og hele befolkningen. Vi står sterkere sammen enn noen gang. På fakkeltoget her i Sarpsborg var det så mange, så mange jeg aldri har sett i denne lille byen vår. Jeg så noen av ofrene og hadde lyst til å gå bort og de en klem å si at mine tanker og følelser var med de, at de ikke sto alene, men jeg tenkte at det kanskje ble litt mye for dem på den dagen. Vi står sammen nå og for alltid! Heia Norge!

 

Juliane
Dagens outfit

Nå har jeg akkuratt slentra meg ned i god sofaen og skrud på pcen. I dag ble jeg med ho mor og søster en tur på Amfi Borg for å se etter litt ting til rommene våres osv. Fikk en god frokost/lunsj/middag av mamma. Nemlig baktpotet. Og den smakte himmelsk. Den var propa full med skinke, mais og smelta oss. Hvem skulle tru det var godt! Men det var det. Fikk et vennskaps smykke av søstra mi også, så så langt har denne dagen vært bra. 

Åh bildene mine blir så dårlig kvalitet når jeg får de på pce. Hm da må jeg undersøke litt!

Alt fra Bikbok

 

Hva er dine planer for dagen?

Juliane
Tia flyr

Nå er det en stund siden jeg har skrevet her. Mye har skjedd siden sist, jeg som nok alle andre nordmenn har nok vært i sjokk etter 22.07.11 som vil brenne seg på netthinnen til enhver nordmann. Jeg kjente heldigvis ingen som mistet livet, men jeg visste hvem hun ene var og syns det er trist for alle som kjente henne og for hennes skyld. 
 Ellers har jeg bedrivet tiden min på stranda med godjentene mine. Brunfargen er på plass, må innrømme at jeg har juksa litt i år med å ta sol, men det har jeg bare gjort sju ganger på et halvår. Vil faktisk si at denne sommern har vært bra (untatt 22.07.11 så klart)  Jeg er ikke noe flink på å skrive, føler det bare blir så innmari kort når jeg skriver. Så har du tips til hva jeg kan skrive så bring it on!
Snart så skal jeg se på x-men first class før jeg natter sammen med min søster. Vi fikser rommet hennes så hun må bo inne hos meg i et par dager. Kost!  Dette ble et veldig rotete innlegg, beklager for det! Et bilde jeg tok i dag, kjempe fornøyd!Bilde av meg foran den nye betongbilen til pappsen, volvo fmx. Ble litt dårlig kvalitet på bildet.

 

Juliane
Les mer i arkivet » November 2015 » Juli 2015 » Januar 2015


Jeg er en jente på 21 år som bor i Moss men er egentlig fra Sarpsborg. Jeg jobber og bor sammen med kjæresten min. På denne bloggen vil mine tanker og meninger komme, men også mine interesser sånn som mote, foto, hest og ting jeg brenner for.

For kontakt:
Julianeko_94@outlook.comhits