To be or not to be?

Har du noen gang sittet for deg selv, på en kafé eller på bussen å sett på mennesker å prøvd å analysere hva de tenker og hvordan livet deres er? Kanskje det smilet den personen har over munnen bare er falskt, bare for å prøve å holde seg selv oppe? Hvem vet? 

Jeg mener at i dagens samfunn søker man alt for mye etter det perfekte livet. Når man er så gammal som jeg er(21, halvveis til førti = gammal) så tenker man konstant på penger og utdanning. Jeg selv bare jobber og trives veldig godt med det, samtidig som jeg stresser meg selv til døde (ikke akkurat dø, sitter jo her å skriver nå) med å tenke på utdanning. Jeg vet ikke hva jeg vil bli, og skole/teori er ikke min sterke side. Jeg sluttet jo på arkeologi fordi jeg ble psykisk sliten. Var konstant kvalm og kastet opp. Så jeg sluttet og fant ikke min vei videre i år. 

Sånn jeg ser på livets gang så blir man født, griner fordi man er sulten, sover, og driver foreldrene dine til vanvidd på søvnløse netter, man vokser opp, får venner, starter på skolen og livet er ganske greit. Så kommer man til tenårene. Å de fanatiske tenårene! Blod i trusa i en alder av 11 og man jubler fordi man føler seg "voksen". Kjefter foreldrene dine i hjel og tenker at de er noen teite dumminger og man bare lengter etter voksen livet. Man blir forelska, man blir dumpa og man forelsker seg igjen osv. Den dagen man blir 18, oh yes kan kjøpe egen alkohol og kjøre bil og livet er bare fryd og gammen. Plutselig er man 19 og ferdig med videregående og livet blir snudd på hodet. Eller jeg for min del tok et fri år og dumpa brått militæret( hjertet mitt blør, angrer) starter på universitet og man føler seg voksen. Flyttet ut og starter på livet og det går da til helvete, så den i dag så sitter jeg her da, null utdanning og vet ikke hva fremtiden skal bringe ( hørtes feil ut, but You know what I mean) 

Man ser de som har fått A på eksamen og har endelig sommerferie. Og dette mener jeg, all creds til dere som er flinke på skolen! Misunnelig er jeg, fordi de vet hva de vil og klarer å fullføre det. Men en dag så må det være min tur også, ikke sant? 

Nå kom det her veldig ut av kontekst, men det jeg vil frem til er at livet er ikke så perfekt sånn som man ser det på instagram. Det er bare en fasade og bak den fasaden så er der ikke sikkert at livet er så perfekt som de skal ha det til på bildene sine. Men igjen så kan livet deres være så perfekt, hvem vet? Det er gøy å ikke vite hva som venter bak neste dør og man skal la folk ha den fasaden de vil ha.

Vi lever bare en gang og la oss leve sånn vi vil!

Ja jeg snakket litt i mot meg selv her merket jeg, men shit au!

see You soon!
Les mer i arkivet » November 2015 » Juli 2015 » Januar 2015


Jeg er en jente på 21 år som bor i Moss men er egentlig fra Sarpsborg. Jeg jobber og bor sammen med kjæresten min. På denne bloggen vil mine tanker og meninger komme, men også mine interesser sånn som mote, foto, hest og ting jeg brenner for.

For kontakt:
Julianeko_94@outlook.comhits