Summer

Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder som jeg har tatt i sommer som jeg selv syns ble ganske bra. Jeg har da et speilrefleks camera. Merke sony. Er veldig fornøyd med det! Rips <3

 


Pusen min koser  seg. Merkelig vesen!Min andre lille pus som koser seg! 

 

Det var veldig deilig at mor og far kom hjem igjen. Litt liv i huset igjen.

Love

Juliane

live your life as you want

Hver dag så går jeg å tenker på om det hadde vært bedre å studert i utlandet. Jeg har virkelig lyst til å studere et annet sted enn Norge. Jeg hadde veldig lyst til å ta et år i USA og i førsten fikk jeg lov, men så snakket vi ikke noe mer om det. Jeg tok det opp igjen og da fikk jeg ikke lov alikevel. Nå så tenker jeg at jeg kan jo høre med de igjen om jeg kan ta neste halvår i Australia eller noe, men da igjen tenker jeg på at neste år så fyller jeg 18 og det er billappen som står i lyset, men det er jo mange muligheter for å heller ta den når jeg kommer hjem. Det er så vanskelig! Men tenker også at jeg kan ta studie i utlandet etter videregående. Gateway for eksempel. Så har jo muligheter så om jeg ikke reiser neste halvår. What to do! Jeg ser på meg selv som en som vil være med alt og oppleve alt. Jeg har som f.eks ALDRI vært i syden, no kidding. Så det er jo også noe jeg ønsker meg. Vel, jeg skal iallefall ta det opp med mor og far når de kommer hjem. De har vært i Danmark en uke og kommer hjem i dag. Jeg sto på hodet i går for å rydde og ordne. Jeg har da ikke rotet så mye men vil at det skal være ryddig og pent til de kommer hjem. De har vært kjempe deilig å ha vært hjemmealene i en uke, men jeg merker nå at jeg gleder meg til de kommer hjem. Slipper å ligge med et øye oppe om nattan og slippe å lage mat hver dag. Blir deilig! 

Tviler på at det er noen som leser, men hvis så ønsker jeg dere forsatt en god sommer!

 

 

Love

Juliane

Koster

Hei!
For ca to uker siden var jeg på et sted kalt Koster, for de som ikke vet hvor det er hen så er det en øy utafor Strømstad. Elsker stedet, vakkert fra morgen til kveld. Sov i telt i 6 dager og var der sammen med herlige mennesker. Fikk tatt noen fine bilder av himmelen på kvelden der.
 

Skjønner dere hva jeg mener eller? ahh er så vakkert der:)

 

Juliane.
Første innlegg

Hei!
Dette er mitt første innlegg på denne bloggen. Den har stått her tom og alene siden mars nå, men nå har jeg endelig tatt fingra fatt og begynt. Jeg er da en jente fra Sarpsborg et sted i Østfold som nok har fått mer oppmerksomhet etter debuten med sarpsborg 08. Jeg er da ikke fan av 08, for de som lurte. Fredrikstad er mitt lag. Jeg er født og oppvokst et sted som heter Ullerøy som er et øde sted untatt to mnd i året! Men denne høsten flyttet vi til et litt mer sentralt sted i Østfold og jeg stor trives her! Jeg har drevet med fotball men har tatt ei lita pause nå, men skal nok begynne igjen. Hest er også en stor ting i hverdagen min. Har ikke egen eller på för men har veldig lyst på.  Venner er noe som tar  stor tid av hverdagen min, og jeg har mange trofaste venner og jeg er like glad i alle sammen. Her får dere nok se bilder og får lese ting som skjer i hverdagen min. 

 Juliane.
Les mer i arkivet » November 2015 » Juli 2015 » Januar 2015


Jeg er en jente på 21 år som bor i Moss men er egentlig fra Sarpsborg. Jeg jobber og bor sammen med kjæresten min. På denne bloggen vil mine tanker og meninger komme, men også mine interesser sånn som mote, foto, hest og ting jeg brenner for.

For kontakt:
Julianeko_94@outlook.comhits