Nytt design og header.

Har prøvd å fikse headeren og designet i dag. Er veldig fornøyd med designet men ikke med headeren. Eller er fornøyd med den men ikke hvordan den blir seende ut på bloggen min. Har sendt mail til hun som har designet det (tonjemt.blogg.no) og håper på positivt svar. Er første headeren jeg lager, så den er ikke helt bra. Men jeg ble nogen lunde fornøyd etter et en time med ordning av header. 
Jeg linket også til bloggen min på Facebook i dag, og har hatt 300 sidevisninger idag. Ikke at det er så mye, men er mye for meg som nettopp har startet igjen. Får prøve å holde motivasjonen oppe og noe å skrive om, så flere stikker innom å leser og kanskje kan skjenne seg igjen på det jeg skriver om.

 

Slik ser den egentlig ut. Får håpe jeg får den slik i morgen. Hva tycks? 

Nå er det god natt for min del da jeg skal på jobb 1130-1900. 

Kanskje vi skrives i morgen?

Juliane. <3 
Hvordan blir man sosialt aksepktert i dette samfunnet?

Tanker som flyr i hodet mitt disse dager, hver time, hvert minutt og hvert sekund er kroppen min. Jeg blir ALDRI fornøyd. Hver eneste dag stiller jeg meg foran speilet, puster ut før jeg ser på meg selv. Jeg finner ALLTID noe å pirke på. For store lår, for store hoppbakker, for mye celluliter. Rett og slett alt er stygt i mine øyner.. Hvorfor kan man ikke være bra nok selv om man ikke er tynn og har den fineste kroppen men markerte muskler og sprett rumpe. Kan man ikke være godkjent selv om man ikke har en sprett rumpe og ikke alle de markerte musklene man vil se hos en person. Jeg er sikker på at hvis det ikke var så kropp press som det er nå i tjuefjorten, så ville ting vært så mye lettere for alle, spesielt jenter. Jeg sier ikke at ALLE ser etter det jeg nevnte over, men dessverre så er det mange. 
Jeg blir sliten av meg selv. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er ikke så flink til å dra å trene, jeg var det men motivasjonen har forsvunnet helt. Jeg er så psykisk sliten av meg selv, uansett hvor crazy det høres ut. Jeg vil helst bare legge meg ned og sove og ikke tenke på noe.  Jeg vil legge ut et bilde som provoserte meg så utenkelige mye her om dagen. Hvordan kan man plassere en person i en kategori? Lever vi ikke i et samfunn der man er sin egen person og ikke i en "gruppe/kategori"? Jeg syns begge de to er vakre på sin egen måte. Greit hun har litt mage, men så hva? Hun kan fortsatt være vakker, hun er vakker. Jeg ville ikke kalt henne feit heller, bare en person som ikke er like tynn som hun andre. Det var en norsk treningsside som la det ut på facebook og denne personen skrev "det er viktig å vite forskjellen". Hvilken forskjell? At hun ikke er trent og har litt ekstra? SOOOO WHAT!! Så man skal bli plassert i kategorier som tynn, litt stor, enda større og størst? Kan man ikke bare være en person. En person og ikke i en "kroppkategori"? 


Hva syns dere om dagens samfunn og kroppress? 
Les mer i arkivet » November 2015 » Juli 2015 » Januar 2015


Jeg er en jente på 21 år som bor i Moss men er egentlig fra Sarpsborg. Jeg jobber og bor sammen med kjæresten min. På denne bloggen vil mine tanker og meninger komme, men også mine interesser sånn som mote, foto, hest og ting jeg brenner for.

For kontakt:
Julianeko_94@outlook.comhits