Fineste helgen

Heisann! Denne helgen har vært utrolig koselig. Har jobbet, vært med gutten min, konfirmasjon og vært med en venninne. Vært utrolig koselig hele helgen, og den har faktisk ikke gått så ille fort heller. I dag, så føler jeg egentlig ikke at det er søndag, for vi får jo fri i morgen igjen og jeg skal ut med jentene i morgen, så det blir bra! Nå så har jeg nettopp kommet inn fra en gåtur med mamma og Linus. Det føles som sommer ute. Vært varmt i hele dag og mørket begynner ikke å fale før nå! Nå føler jeg hvertfall at sommeren er nærmere. Har snart bursdag også, blir jo faktisk 18 år! Gleder meg kjempe masse til å kjøpe alkoholer selv, kjøpe festsnusen og kjøre bil. Håper bare jeg klarer det første gangen! Skal tenke positivt vel! Merker og at humøret er mye bedre når det begynner å bli lyst ute, og trærne begynner å blomstre. Er mye mindre sliten og trøtt også, merker jeg gruer meg til høsten alt. Huff og huff!

 

Her er da lille Linus <3

 

Hatt en fin helg?

Juliane 
Just One little thing, can make everything much better

Når jeg satt i klasserommet her om dagen, så prøvde jeg å smile til venninna mi som sitter rett over klasserommet. Jeg fikk til slutt kontakt og smilt. Deretter tenkte jeg, at bare et smil kan gjøre ting så mye lettere, eller bare et hei. Bare det kan gjøre dagen til noen mye bedre. Jeg merker selv hvis noen smiler til meg eller sier hei, så blir jeg glad og det gjør dagen min litt lettere. Bare smil til en person så gjør det så mye ting bedre. Selv om du kanskje ikke mener det, så kan det hende du titter stygt på en person, ikke fordi du vil det, men fordi du bare ser på den personen. Da blir det så mye lettere om du bare sier hei eller smiler. Jeg skal ta meg selv i nakken og si at jeg har trudd folk har tittet stygt på meg, men de har absolutt ikke gjort det. Man blir bare så innbilsk når andre jenter titter på deg. Typisk jenteting. You need to be a girl to understand it. 

Hadde en episode med en jente på skolen, jeg sa til venninna mi hele tiden at ho tittet stygt på meg, men ho gjorde jo så klart ikke det! Nå er snakker ho og jeg på skolen og smiler å sier hei! Da jeg så ho neste gang så sa jeg heller hei eller smilte. Fant ut at ho var ei super jente! 

Det er mange jenter som pynter seg når de skal på skolen. Jeg er ikke en av de. Joggebukse er de jeg liker best. Ikke fordi jeg ikke liker å pynte meg, men fordi jeg orker ikke å pynte meg om morningen. Pluss at jeg går idrett og driter i åssen jeg ser ut. Har ingen jeg skulle pynta meg for.Vi jentene, altså vennegjengen min, vi pleier å drikke i joggebukse og slække klær. Da er det jo bare oss jentene og ingen vi skal pynte oss for. Vi gjør ikke det vær gang, men ganske ofte og det er sykt chill! Også en av grunnene til at jeg digger venninnene mine. Men det jeg egentlig skulle fram til var at gi komplimagn når folk har pyntet seg, eller når du syns de har på seg noe fint eller har gjort noe med håret sitt. Bare det gjør at folk føler seg bedre. Etter skolen i går fikk jeg en meldning fra venninna mi. Vi snakka litt først også brått så kommer ho med "så fin du var på skolen i dag forresten". Utrolig koselig å få slike meldinger eller tilbake meldninger. Fikk faktisk to i går, og det gjør jo så klart at jeg tenker at " nå har jeg faktisk gjort noe riktig". Herlig følelse 


Smil og vær glad!

 

Juliane
Les mer i arkivet » November 2015 » Juli 2015 » Januar 2015


Jeg er en jente på 21 år som bor i Moss men er egentlig fra Sarpsborg. Jeg jobber og bor sammen med kjæresten min. På denne bloggen vil mine tanker og meninger komme, men også mine interesser sånn som mote, foto, hest og ting jeg brenner for.

For kontakt:
Julianeko_94@outlook.comhits