Paris!

Hei!
Det er kjempe lenge siden jeg har blogget. Ca 2 år og mye har skjedd på de to årene.  Jeg har fått billappen, vært russ ( noe som var utrolig gøy), gått ut av vgs og jeg har fått meg ny kjæreste og har hatt et fri år. Jeg skulle egentlig vært i militæret nå men av ulike grunner så droppa jeg det, noe jeg angrer på hver eneste dag. Det er aldri for seint å gjøre det igjen, men vi får nå se på det.  

Jeg fikk brått lyst til å stad og blogge igjen, eller skrive ut følelsene mine, om noen leser de eller ikke vet jeg ikke. Men det hadde vært utrolig godt å bare ha et sted der jeg kan skrive ut tankene mine og følelsene mine. Så til Paris, jeg kom over Gatewaycollege på facebook i går og så dehadde studiemuligheter i Paris. Jeg hadde fem år med fransk på skolen, men det var begrenset hvor mye vi kunne lære, eller hva jeg kunne lære da jeg ikke kom så godt overens med læreren vi hadde, og helt ærlig så syns jeg ikke han var så flink til å lære oss ting heller, men det er min mening. Hvor fantastisk hadde det ikke vært om jeg kunne ha bodd i Paris og lært med bedre fransk. Jeg har alltid likt det språket og det var også en av grunnene til at jeg valgte å ha det på skolen. Mulighetene er mange og det er null begrensinger. Men problemet er at jeg har fått lyst til dette i det siste, så det vil si at jeg ikke har spart noe til det. Så det er egentlig bare pengene som stopper meg og ikke viljen. Jeg tenker at man bare er ung en gang, (man er jo bare det å) og man må ta de mulighetene man kan ta mens man kan. Det er jo alltid muligheter for å ta opp lån osv. Men igjen så må man jo ha tjent en del for å få tatt opp lån også. Jeg er bare deltidsansatt så lønningene er ikke så store. 

Jeg må tenke igjennom det og snakke med foreldrene mine om det. Ellers er det jo flere muligheter for å lære Fransk, jeg har jo tenkt og søke på Fransk i Oslo til høsten, men det hadde vært mye bedre å vært i Paris og hørt fransk hver eneste dag og tatt opp ord og setninger her og der. Jeg kunne jo også fått øvd på fransk hver dag og sett om en franskmann faktisk hadde forstått meg, det hadde jo vært tusen ganger mer lærerikt.

 
Hvor fantastisk hadde det ikke vært å se dette hver eneste dag? 

Vil bare avslutte dette innlegget med og si jeg er ikke noe flink til å skrive, som sagt så vil jeg bare ha et sted der jeg kan lufte tankene mine. Jeg har også fri fra jobb i dag så tenkte å få kommet meg på trening nå og få noe ut av dagen.

Vi snakkes. 
Les mer i arkivet » November 2015 » Juli 2015 » Januar 2015


Jeg er en jente på 21 år som bor i Moss men er egentlig fra Sarpsborg. Jeg jobber og bor sammen med kjæresten min. På denne bloggen vil mine tanker og meninger komme, men også mine interesser sånn som mote, foto, hest og ting jeg brenner for.

For kontakt:
Julianeko_94@outlook.comhits