Perfection

For tiden, føler jeg at alt skal være perfekt. At alle vil at du skal ha den perfekte kroppen, det perfekte utsende, de perfekte klærne, den perfekte stilen og det perfekte livet med penger og glamour. Er det virkelig alt det der som teller? Om en person eller om et liv? På fester er det jenta med den "perfekte" kroppen og den "perfekte" kjolen og utsende som gutten flokker seg rundt. Ser de ikke jenta som kanskje sitter i en krok, med en kjole hun syns er fin og med en kropp hun er fornøyd med? Jeg sier ikke at alle gutter er sånn og er ikke vondt ment mot de jentene som faktisk har en fin kropp og utsende. For det er det mange som har, faktisk alle! Om de har briller, eller regulering eller blått og grønt hår eller om de veier ti kilo for mye, de er forsatt vakre! Alle er vakre på sin egen måte og alle er perfekte på sin egen måte. 

Jeg selv, skal innrømme at jeg ønsker meg den kroppen guttene snur seg etter og ser på. Det utsende ingen glemmer og de fine klærne folk kan bli  missunlige på. Jeg har den kroppen jeg har, med eller mindre hjelp av meg selv. Utsende jeg har, er jeg født med. Det er den personen som jeg ble født som og jeg ikke kan gjøre noe med. Men spørsmålet er, må alt være perfekt for at livet skal være perfekt? 

 Love me for who I am, and not for how I look!

 

Juliane.

 
WANTS

Har lett sinsykt lenge etter en shorts. Og i dag fant jeg den endelig. MEN, den er på en Amerikansk side og koster 740 norske + toll og jeg er ikke så sikker på at jeg gidder å bruke så mye penger på en enkelt shorts, for å være ærlig. Men den er sinsykt råstillig. Man bør kanskje ha en litt liten kropp til å bruke den, noe som jeg ikke har. Men den var rå stillig uansett!


Dere finner link til siden HER

De har også sinsykt mange andre fine shortser der, man kan rett og slett drømme seg bort!

Ps. Det har skjedd noe med designet på bloggen, aner ikke hva. Men jeg er grønn på design header osv, så sikkert noe jeg har tukklet med!

Juliane.
Les mer i arkivet » November 2015 » Juli 2015 » Januar 2015


Jeg er en jente på 21 år som bor i Moss men er egentlig fra Sarpsborg. Jeg jobber og bor sammen med kjæresten min. På denne bloggen vil mine tanker og meninger komme, men også mine interesser sånn som mote, foto, hest og ting jeg brenner for.

For kontakt:
Julianeko_94@outlook.comhits