Nyheter i kleskapet!

Tok meg den friheten og kjøpte meg litt klær på internett. Kan ikke huske sist jeg gjorde det så for en gangs skyld så unnet jeg meg noen nyheter! Tenkte for en gangs skyld så skal jeg kjøpe meg festklær, noe jeg føler at jeg mangler! Skal i en ren jentebursdag på lørdag, og det gleder jeg meg så mye til! 

Det ble ingen søvn på meg i natt, allikevel så sovnet ikke før halv ti og sov til klokken tre. Da var det bare å få på seg noen filler å kjappe seg på personalmøte på jobben. Så lite effektiv dag, men i det minste så er jeg trøtt nå for en gangs skyld, så det blir snart nattan på meg og er klar for en opplagt dag i morgen. 

 
Sko HER Jumpsuits HER

Begge er fra Nelly, er spent på om skoene passer da jeg sliter med å finne pyntesko i min str. (BIG FOOT) 

Ha en fin kveld videre!

 

Juliane.
Days like this.

Nå er jeg på uke to på treningsprogrammet mitt, og fy søren så tungt og slitsomt det er. Jeg er en utålmodig person av natur og forventer at ting skal skje ved et knips. Jeg ser fortsatt ingen store resultater, og blir såå umotivert når jeg ser at noen ser resultater etter bare en uke. Oh yes I know at kropper reagerer forskjellige og er ulike. Jeg bør også sette en strek under at jeg ikke skal sammenligne meg selv med andre. Resultater tar tid, med blod og svette. Og jeg vet dette så inderlig godt selv også, og jeg skal søren ikke gi meg. Det skal ikke være enda en sommer jeg irriterer meg over kroppen min, ikke kan gå i kjoler uten å ha shorts under, eller gå på stranda uten å føle meg vel. Så det er bare å bite tenna i sammen og keep moving on!

For øyeblikket ligger jeg i senga og bruker tv2 sumo for harde livet, bare for å få timene til å gå og forhåpentligvis bli trøtt før klokka viser 0600. Dårlig døgnrytme sa du? Det er bare fornavnet.. Jeg kjenner at hele kroppen blir sliten og deppa av å sove for lenge og ikke få noe særlig ut av dagene. Jeg har klart å trene i 20 minutter i dag og tatt verdens lengste dusj. Er i hvertfall noe! Så vi får håpe at jeg klarer å stå opp til nogen lunde realistisk tid i morgen. 

Jeg ligger også her å tenker på at jeg ikke har fått noe særlig ut av livet mitt. Jeg gikk en skolegang som egentlig ikke passet meg i det hele tatt, ja jeg har jo lært en del om trening og kropp som jeg får valuta for i dag, men ellers har jeg ikke kommet noe særlig lenger. Og jeg er så lei skole. Jeg blir så stressa av det og har bare lyst å skrike og rive av meg alt håret.. Men igjen så kommer min utålmodighet inn igjen, ting skal skje fort og helst med en gang når det gjelder slike ting. Andre ting har jeg egentlig ganske god tålmodighet med, men ikke med meg selv. Til noe helt annet, så har jeg så lyst til å reise overalt og oppleve ting før man får kids og blir gift. Australia står høyt på lista, det samme gjør Hawaii og L.A og mange andre spennende steder i USA. Jeg har en venninne som snart reiser og jeg er så sjalu. Hun er liksom helt chill og tar ting som det kommer, jeg derimot stresser meg som en idiot med alt og blir sliten av meg selv.. 

Jeg får fortsette mitt mission impossible og bli trøtt, måtte bare få ut litt på svart og hvit!

Ha en fin mandag videre!

 

Juliane. 
2015, starten på en nytt liv.

Jeg har bestemt meg for at nok er nok. Nå skal jeg slutte å klage på på vekt og utseende og faktisk gjøre noe med det. Så i går startet jeg et 12 ukers program som jeg har kjøpt på nett som man kan bruke hjemme på stuegulvet eller på et treningssenter, det velger man selv. Jeg har valgt stuegulvet da jeg ikke vil bruke penger på treningssenter. Når jeg har mulighet til å trene hjemme. Enste man trenger å tilføye er håndvekter og vekter til beinene. Jeg har valgt å dele dette offentlig da jeg kan se på det og få motivasjon hvis det er en dag jeg ikke er like motivert og det er også en god ting jeg kan se tilbake til, da dette skal bli min store forandring i 2015. Jeg la meg også tidlig i går og var våken 0645 og var ute av sengen 0730 og fikk i meg mat og sitter her nå med teppe og tøfler og koser meg. Bare etter en halvtimes med trening i går så merker jeg at energinivået mitt er mye bedre og finnes ikke trøtt, kjempe deilig da jeg pleier å være oppe alt for lenge og sove alt for lenge. Det hjelper også veldig at kjæresten min starter kl 0800 på jobb.  

For ca. 2 uker siden sluttet jeg å drikke brus, små spise, spise store mengder med mat osv, og bare på en uke gikk jeg ned 2,7 kg. Jeg har slitt med vekta lenge og endelig så gikk jeg ned. Så kanskje kroppen min endelig fungerer igjen? 

Litt mer om treningsprogrammet. Første dere må gjøre er å gå inn på soniatlevfitness på instagram eller facebook. Også gå inn på http://soniatlev.com/ for å kjøpe treningsprogrammet, det koster bare 39 euro!! Kjempe billig og som sagt man kan trene hjemme. Hvor fantastisk er ikke det? ( Dette er ikke reklame) Dere kan også søke på #topbodychallenge på Instagram og se andre jenters resultater og det er fantastisk hva folk har fått til på 4 uker!! Det gjør meg egentlig bare enda mer motivert også! 


Elsker denne thighsten! Fargerik og utrolig behagelig å ha på seg. Kjøpt på H&M. Her ser dere litt hvordan programmet ser ut. Det er så fantastisk at et menneske tar seg tid til dette og deler det med andre.

Ha en fin dag, jeg skal snart opp på hesteryggen igjen og det skal bli så deilig!

Juliane. 
Les mer i arkivet » November 2015 » Juli 2015 » Januar 2015


Jeg er en jente på 21 år som bor i Moss men er egentlig fra Sarpsborg. Jeg jobber og bor sammen med kjæresten min. På denne bloggen vil mine tanker og meninger komme, men også mine interesser sånn som mote, foto, hest og ting jeg brenner for.

For kontakt:
Julianeko_94@outlook.comhits