Pictures, pictures. They say more than 1000 words!

Jeg er personlig, veldig glad i å ta bilder. Spesielt av kattene mine. Jeg liker også å ta bilder av det mamma intreiører huset vårt med. Jeg viser dere favoritt bildene mine under her. Give me respons! 

Hva syns dere?

 

Juliane.
Girls night

Har dere tenkt på at når man er på jentekvelder er det som oftest oreokake og brownies det går i? Som oftest når jeg ser bilder fra jente kvelder er det alltid en pose fra toro som er avbildet. Kanskje det er fordi sjokolade er jenters beste venn til tider? Jeg elsker iallefall brownies og har fått sansen for oreokake også.

Hva er deres favoritt "jentekvelder"? For min del er det å samle alle jentene, se på masse film, masse smågodt, taco eller kebab, mase jenteslader!

 
Marte & Emilie

Thea & Julie ( og maja, men har ingen bilder av ho)

 

Bildene ble tatt på bdayen min i sommer. Dette er de beste vennene som fins på denne jord.Er der for meg hele tiden og vi passer på hverandre hvis det er noe!

Love you!

Så igjen, hva er din favoritt jentekveld?

Juliane
New years eve

Hei!
Nå er jula ferdig, nyttårssaften ferdig og det er snart tilbake til skolen igjen. Har hatt en veldig fin jul. Ble litt mye jobbing, men hvem sier vel nei til litt cash?

Dette året her kommer til å bli ganske spesielt. Alle vennen mine blir 18 og fler og fler får billappen. Jeg har ikke bursdag så veldig seint (8 juni) men det er forsatt veldig mange som får billappen og blir 18 før meg. Men blir deilig at venner får lappen også, da kan vi komme oss mye lettere til der vi skal og vi slipper og mase med foreldre og sjåfør. Det skal bli kjempe DEILIG! Beste venninna mi har bday om en mnd så ja gleder meg vilt for å v'ære ærlig!

Vi har også planlagt at vi skal til syden i sommer, bare vi jentene. For min del blir det første gang jeg er i syden. Ikke spør meg hvorfor jeg aldri har vært der før, spør foreldra mine.. Kanskje det blir Miami tur også!

Så høydepunkter for dette året er sydentur, bli 18 <3, billappen, byen , bli ferdig med 2 vgs. Dette året skal bli så bra!

 


Noen bilder som ble tatt i jula.

 

Hatt en fin jul?

Juliane.
 
Les mer i arkivet » November 2015 » Juli 2015 » Januar 2015


Jeg er en jente på 21 år som bor i Moss men er egentlig fra Sarpsborg. Jeg jobber og bor sammen med kjæresten min. På denne bloggen vil mine tanker og meninger komme, men også mine interesser sånn som mote, foto, hest og ting jeg brenner for.

For kontakt:
Julianeko_94@outlook.comhits