To be or not to be?

Har du noen gang sittet for deg selv, på en kafé eller på bussen å sett på mennesker å prøvd å analysere hva de tenker og hvordan livet deres er? Kanskje det smilet den personen har over munnen bare er falskt, bare for å prøve å holde seg selv oppe? Hvem vet? 

Jeg mener at i dagens samfunn søker man alt for mye etter det perfekte livet. Når man er så gammal som jeg er(21, halvveis til førti = gammal) så tenker man konstant på penger og utdanning. Jeg selv bare jobber og trives veldig godt med det, samtidig som jeg stresser meg selv til døde (ikke akkurat dø, sitter jo her å skriver nå) med å tenke på utdanning. Jeg vet ikke hva jeg vil bli, og skole/teori er ikke min sterke side. Jeg sluttet jo på arkeologi fordi jeg ble psykisk sliten. Var konstant kvalm og kastet opp. Så jeg sluttet og fant ikke min vei videre i år. 

Sånn jeg ser på livets gang så blir man født, griner fordi man er sulten, sover, og driver foreldrene dine til vanvidd på søvnløse netter, man vokser opp, får venner, starter på skolen og livet er ganske greit. Så kommer man til tenårene. Å de fanatiske tenårene! Blod i trusa i en alder av 11 og man jubler fordi man føler seg "voksen". Kjefter foreldrene dine i hjel og tenker at de er noen teite dumminger og man bare lengter etter voksen livet. Man blir forelska, man blir dumpa og man forelsker seg igjen osv. Den dagen man blir 18, oh yes kan kjøpe egen alkohol og kjøre bil og livet er bare fryd og gammen. Plutselig er man 19 og ferdig med videregående og livet blir snudd på hodet. Eller jeg for min del tok et fri år og dumpa brått militæret( hjertet mitt blør, angrer) starter på universitet og man føler seg voksen. Flyttet ut og starter på livet og det går da til helvete, så den i dag så sitter jeg her da, null utdanning og vet ikke hva fremtiden skal bringe ( hørtes feil ut, but You know what I mean) 

Man ser de som har fått A på eksamen og har endelig sommerferie. Og dette mener jeg, all creds til dere som er flinke på skolen! Misunnelig er jeg, fordi de vet hva de vil og klarer å fullføre det. Men en dag så må det være min tur også, ikke sant? 

Nå kom det her veldig ut av kontekst, men det jeg vil frem til er at livet er ikke så perfekt sånn som man ser det på instagram. Det er bare en fasade og bak den fasaden så er der ikke sikkert at livet er så perfekt som de skal ha det til på bildene sine. Men igjen så kan livet deres være så perfekt, hvem vet? Det er gøy å ikke vite hva som venter bak neste dør og man skal la folk ha den fasaden de vil ha.

Vi lever bare en gang og la oss leve sånn vi vil!

Ja jeg snakket litt i mot meg selv her merket jeg, men shit au!

see You soon!
Nyheter i kleskapet!

Tok meg den friheten og kjøpte meg litt klær på internett. Kan ikke huske sist jeg gjorde det så for en gangs skyld så unnet jeg meg noen nyheter! Tenkte for en gangs skyld så skal jeg kjøpe meg festklær, noe jeg føler at jeg mangler! Skal i en ren jentebursdag på lørdag, og det gleder jeg meg så mye til! 

Det ble ingen søvn på meg i natt, allikevel så sovnet ikke før halv ti og sov til klokken tre. Da var det bare å få på seg noen filler å kjappe seg på personalmøte på jobben. Så lite effektiv dag, men i det minste så er jeg trøtt nå for en gangs skyld, så det blir snart nattan på meg og er klar for en opplagt dag i morgen. 

 
Sko HER Jumpsuits HER

Begge er fra Nelly, er spent på om skoene passer da jeg sliter med å finne pyntesko i min str. (BIG FOOT) 

Ha en fin kveld videre!

 

Juliane.
Days like this.

Nå er jeg på uke to på treningsprogrammet mitt, og fy søren så tungt og slitsomt det er. Jeg er en utålmodig person av natur og forventer at ting skal skje ved et knips. Jeg ser fortsatt ingen store resultater, og blir såå umotivert når jeg ser at noen ser resultater etter bare en uke. Oh yes I know at kropper reagerer forskjellige og er ulike. Jeg bør også sette en strek under at jeg ikke skal sammenligne meg selv med andre. Resultater tar tid, med blod og svette. Og jeg vet dette så inderlig godt selv også, og jeg skal søren ikke gi meg. Det skal ikke være enda en sommer jeg irriterer meg over kroppen min, ikke kan gå i kjoler uten å ha shorts under, eller gå på stranda uten å føle meg vel. Så det er bare å bite tenna i sammen og keep moving on!

For øyeblikket ligger jeg i senga og bruker tv2 sumo for harde livet, bare for å få timene til å gå og forhåpentligvis bli trøtt før klokka viser 0600. Dårlig døgnrytme sa du? Det er bare fornavnet.. Jeg kjenner at hele kroppen blir sliten og deppa av å sove for lenge og ikke få noe særlig ut av dagene. Jeg har klart å trene i 20 minutter i dag og tatt verdens lengste dusj. Er i hvertfall noe! Så vi får håpe at jeg klarer å stå opp til nogen lunde realistisk tid i morgen. 

Jeg ligger også her å tenker på at jeg ikke har fått noe særlig ut av livet mitt. Jeg gikk en skolegang som egentlig ikke passet meg i det hele tatt, ja jeg har jo lært en del om trening og kropp som jeg får valuta for i dag, men ellers har jeg ikke kommet noe særlig lenger. Og jeg er så lei skole. Jeg blir så stressa av det og har bare lyst å skrike og rive av meg alt håret.. Men igjen så kommer min utålmodighet inn igjen, ting skal skje fort og helst med en gang når det gjelder slike ting. Andre ting har jeg egentlig ganske god tålmodighet med, men ikke med meg selv. Til noe helt annet, så har jeg så lyst til å reise overalt og oppleve ting før man får kids og blir gift. Australia står høyt på lista, det samme gjør Hawaii og L.A og mange andre spennende steder i USA. Jeg har en venninne som snart reiser og jeg er så sjalu. Hun er liksom helt chill og tar ting som det kommer, jeg derimot stresser meg som en idiot med alt og blir sliten av meg selv.. 

Jeg får fortsette mitt mission impossible og bli trøtt, måtte bare få ut litt på svart og hvit!

Ha en fin mandag videre!

 

Juliane. 
"æsj du er så mann"

Hei!
Jeg vet at det ikke er noen som leser bloggen min, men jeg skriver også for min egen del for å føle meg selv bedre. Da jeg har mye på hjerte og det hjelper å få det ut på en måte også kanskje en dag så er det noen som leser og kjenner seg igjen.

Over til noe helt annet, så var jeg jo ganske ærlig i går. Men kanskje enda mer ærlig i dag. Jeg er så heldig og bor for meg selv med kjæresten min og vi har kjent hverandre en god stund nå og har blitt veldig komfortable med hverandre. Vi kan spade rundt i undertøyet en hel dag og det er helt ok, men når jeg er komfortabel med en person så viser jeg jo også "uvanene" mine. Sånn som å prompe og rape. Og ja jeg veit at det er ekkelt, men helt ærlig jeg kunne brydd meg mindre. Om kjæresten min raper eller promper, så hva? Han trenger vel å gjøre det da. Men hvis jeg promper eller ramper, så er jeg en "mann". Hvorfor tenker gutter at jenter ikke promper, raper og bæsjer? Vi er da like menneskelig som de er. Promper jeg ikke så får jeg vondt i magen, rape kan jeg jo holde inne, men hvorfor skal jeg det når det er like mye mitt hjem som hans. Altså, jeg promper ikke offentlig rundt mennesker eller raper på en restaurant. Men når jeg er hjemme så må da det være lov?

Jeg vet at det finnes mange jenter som er fisefine på det, og det er helt ok. Men la oss innse det, alle har ulike behov. Og behovet mitt er at jeg kan være meg selv 100% rundt den personen jeg elsker og føler meg trygg på. Men da får jeg bare slengt i tryne at du er så mann. Altså jeg mener ikke å henge ut kjæresten min eller andre gutter, men det jeg vil frem til er at vi jenter, ja vi er like menneskelig som et annet menneske. Jeg trur man må blåse i hva andre tenker og mener noen ganger. Vi er menneskelig og som sagt så har vi alle ulike behov.

Som jeg skrev i går så tenker jeg også ganske mye på hva andre tenker om meg, hvis jeg gjør sånn og sånn. Jeg veit det ikke er alltid like lett, men jeg klarer i hvert fall i noen tilfeller og være meg selv 100% og f*en så godt er. Bare å føle seg fri uten å tenke på hva den personen mener. Jeg trur vi alle har godt av det. Jeg har også andre venninner som opplever akkurat det samme, men de gir så blaffen og jeg elsker det. Vi trenger flere slike mennesker!

De fleste vet hvem Sophie Elise er og husker kanskje at hun skrev hun skulle ønske hun var den jente som turte å gjøre slik. Da er jeg et råd til deg, prøv det foran kjæresten din f.eks. og du vil føle deg mye lettere etterpå. Bokstavelig talt! (haha)

Noen tenker sikkert at jeg ekkel, men da får dere bare syns det fordi jeg trives med det. Og gutter dere må innse at vi jenter er like menneskelig og har behov. Å nei jeg drar ikke alle over en kam. En sånn person er jeg ikke!

 

Og til alle sammen, ha et gooooodt nytt år og kos dere masse uansett hva dere skal!

 

peace out!

Juliane. 
Nytt design og header.

Har prøvd å fikse headeren og designet i dag. Er veldig fornøyd med designet men ikke med headeren. Eller er fornøyd med den men ikke hvordan den blir seende ut på bloggen min. Har sendt mail til hun som har designet det (tonjemt.blogg.no) og håper på positivt svar. Er første headeren jeg lager, så den er ikke helt bra. Men jeg ble nogen lunde fornøyd etter et en time med ordning av header. 
Jeg linket også til bloggen min på Facebook i dag, og har hatt 300 sidevisninger idag. Ikke at det er så mye, men er mye for meg som nettopp har startet igjen. Får prøve å holde motivasjonen oppe og noe å skrive om, så flere stikker innom å leser og kanskje kan skjenne seg igjen på det jeg skriver om.

 

Slik ser den egentlig ut. Får håpe jeg får den slik i morgen. Hva tycks? 

Nå er det god natt for min del da jeg skal på jobb 1130-1900. 

Kanskje vi skrives i morgen?

Juliane. <3 
Paris!

Hei!
Det er kjempe lenge siden jeg har blogget. Ca 2 år og mye har skjedd på de to årene.  Jeg har fått billappen, vært russ ( noe som var utrolig gøy), gått ut av vgs og jeg har fått meg ny kjæreste og har hatt et fri år. Jeg skulle egentlig vært i militæret nå men av ulike grunner så droppa jeg det, noe jeg angrer på hver eneste dag. Det er aldri for seint å gjøre det igjen, men vi får nå se på det.  

Jeg fikk brått lyst til å stad og blogge igjen, eller skrive ut følelsene mine, om noen leser de eller ikke vet jeg ikke. Men det hadde vært utrolig godt å bare ha et sted der jeg kan skrive ut tankene mine og følelsene mine. Så til Paris, jeg kom over Gatewaycollege på facebook i går og så dehadde studiemuligheter i Paris. Jeg hadde fem år med fransk på skolen, men det var begrenset hvor mye vi kunne lære, eller hva jeg kunne lære da jeg ikke kom så godt overens med læreren vi hadde, og helt ærlig så syns jeg ikke han var så flink til å lære oss ting heller, men det er min mening. Hvor fantastisk hadde det ikke vært om jeg kunne ha bodd i Paris og lært med bedre fransk. Jeg har alltid likt det språket og det var også en av grunnene til at jeg valgte å ha det på skolen. Mulighetene er mange og det er null begrensinger. Men problemet er at jeg har fått lyst til dette i det siste, så det vil si at jeg ikke har spart noe til det. Så det er egentlig bare pengene som stopper meg og ikke viljen. Jeg tenker at man bare er ung en gang, (man er jo bare det å) og man må ta de mulighetene man kan ta mens man kan. Det er jo alltid muligheter for å ta opp lån osv. Men igjen så må man jo ha tjent en del for å få tatt opp lån også. Jeg er bare deltidsansatt så lønningene er ikke så store. 

Jeg må tenke igjennom det og snakke med foreldrene mine om det. Ellers er det jo flere muligheter for å lære Fransk, jeg har jo tenkt og søke på Fransk i Oslo til høsten, men det hadde vært mye bedre å vært i Paris og hørt fransk hver eneste dag og tatt opp ord og setninger her og der. Jeg kunne jo også fått øvd på fransk hver dag og sett om en franskmann faktisk hadde forstått meg, det hadde jo vært tusen ganger mer lærerikt.

 
Hvor fantastisk hadde det ikke vært å se dette hver eneste dag? 

Vil bare avslutte dette innlegget med og si jeg er ikke noe flink til å skrive, som sagt så vil jeg bare ha et sted der jeg kan lufte tankene mine. Jeg har også fri fra jobb i dag så tenkte å få kommet meg på trening nå og få noe ut av dagen.

Vi snakkes. 
"VINN HAIR EXTENSIONS FRA WWW.LUXUSHAIR.NO, DELTA HER!"

"VINN HAIR EXTENSIONS FRA WWW.LUXUSHAIR.NO, DELTA HER!" 


Perfection

For tiden, føler jeg at alt skal være perfekt. At alle vil at du skal ha den perfekte kroppen, det perfekte utsende, de perfekte klærne, den perfekte stilen og det perfekte livet med penger og glamour. Er det virkelig alt det der som teller? Om en person eller om et liv? På fester er det jenta med den "perfekte" kroppen og den "perfekte" kjolen og utsende som gutten flokker seg rundt. Ser de ikke jenta som kanskje sitter i en krok, med en kjole hun syns er fin og med en kropp hun er fornøyd med? Jeg sier ikke at alle gutter er sånn og er ikke vondt ment mot de jentene som faktisk har en fin kropp og utsende. For det er det mange som har, faktisk alle! Om de har briller, eller regulering eller blått og grønt hår eller om de veier ti kilo for mye, de er forsatt vakre! Alle er vakre på sin egen måte og alle er perfekte på sin egen måte. 

Jeg selv, skal innrømme at jeg ønsker meg den kroppen guttene snur seg etter og ser på. Det utsende ingen glemmer og de fine klærne folk kan bli  missunlige på. Jeg har den kroppen jeg har, med eller mindre hjelp av meg selv. Utsende jeg har, er jeg født med. Det er den personen som jeg ble født som og jeg ikke kan gjøre noe med. Men spørsmålet er, må alt være perfekt for at livet skal være perfekt? 

 Love me for who I am, and not for how I look!

 

Juliane.

 
Girls night

Har dere tenkt på at når man er på jentekvelder er det som oftest oreokake og brownies det går i? Som oftest når jeg ser bilder fra jente kvelder er det alltid en pose fra toro som er avbildet. Kanskje det er fordi sjokolade er jenters beste venn til tider? Jeg elsker iallefall brownies og har fått sansen for oreokake også.

Hva er deres favoritt "jentekvelder"? For min del er det å samle alle jentene, se på masse film, masse smågodt, taco eller kebab, mase jenteslader!

 
Marte & Emilie

Thea & Julie ( og maja, men har ingen bilder av ho)

 

Bildene ble tatt på bdayen min i sommer. Dette er de beste vennene som fins på denne jord.Er der for meg hele tiden og vi passer på hverandre hvis det er noe!

Love you!

Så igjen, hva er din favoritt jentekveld?

Juliane
New years eve

Hei!
Nå er jula ferdig, nyttårssaften ferdig og det er snart tilbake til skolen igjen. Har hatt en veldig fin jul. Ble litt mye jobbing, men hvem sier vel nei til litt cash?

Dette året her kommer til å bli ganske spesielt. Alle vennen mine blir 18 og fler og fler får billappen. Jeg har ikke bursdag så veldig seint (8 juni) men det er forsatt veldig mange som får billappen og blir 18 før meg. Men blir deilig at venner får lappen også, da kan vi komme oss mye lettere til der vi skal og vi slipper og mase med foreldre og sjåfør. Det skal bli kjempe DEILIG! Beste venninna mi har bday om en mnd så ja gleder meg vilt for å v'ære ærlig!

Vi har også planlagt at vi skal til syden i sommer, bare vi jentene. For min del blir det første gang jeg er i syden. Ikke spør meg hvorfor jeg aldri har vært der før, spør foreldra mine.. Kanskje det blir Miami tur også!

Så høydepunkter for dette året er sydentur, bli 18 <3, billappen, byen , bli ferdig med 2 vgs. Dette året skal bli så bra!

 


Noen bilder som ble tatt i jula.

 

Hatt en fin jul?

Juliane.
 
Long time no see

Har du tenkt på når du er på jobb, hva kundene dine egentlig tenker om deg? Eller kanskje hva du tenker om de? plutselig har en av de kranglet med et familiemedlem eller noen venner. Og er sur og grinat! Eller så har kanskje noen av de hatt en super morgen og er glad og blid. For å være ærlig så liker jeg best de som har en bra dag. Det er slitsom når du prøver å være så hyggelig som du kan og får bare et surt smil eller et lavt takk. Jeg takler det ikke og blir nesten litt sur selv, men jeg blir da bare enda blidere og plager de enda mer med at jeg er glad. Jeg kan si så mye som at jeg jobber med en is jobb og med vaffler osv. Så det blir veldig mye beger eller kjeks? Softis og syltetøy på vaffel? Føler meg som en robot noen ganger. Men har blitt så vant til det at de ordene kommer bokstaveligtalt av seg selv. 

Noen ganger lurer jeg på om de har hørt Vær sånn mot andre som du vil at andre skal være mot deg. Vil de at jeg skal være sur og frekk da tenker jeg noen ganger (?) Neida, men jeg syns folk uansett hvilke situasjoner at de skal tenke seg om hva de sier og hva de gjør. Jeg kan være grinete og sur på jobb innimellom jeg også. Alle kan ha en dårlig dag også, men ikke la det gå utover andre. Syns nå da jeg, det er min mening! 

 


sånn liker vi det, smil og vær glad :D


sånn her liker vi ikke... Ja jeg er klar over at jeg er like pen som Megan Fox altså... 

 

 

Ha en trevlig natt videre!

Juliane
School shit man!

Nå er det hundre år siden jeg har blogget. Bah det er litt ork for å være ærlig, men skal bli bedre! Nå sitter jeg på skolen og surmuler. Grunnen til det er.... (trommevirvel) En dårlig karakter i matte. This sucks man! Forje uke var så sinsykt slitsom, hver dag så måtte jeg sitte med noe skolegreier og fikk ikke tid til å lese til matteprøve, eller pugge blir det vel. Får heller prøve å gjøre det bedre på neste prøve.

Når jeg kommer hjem i dag så skal jeg spørre ho mor om ho gidder å ta bilder av meg ( aldri gjort det før, for jeg syns det er LITT flaut) men skal ta meg selv i nakken og tørre det!
Nå er det bare 7 min til matpause så det skal bli deilig for  å si det sånn. Så er det litt frilufttimer og Idrett & samfunn.

See ya in a bit!

Juliane
Somethings in life you'll never forget

Jeg sa joher om dagen at jeg skulle fortelle hvordan turen var i konsentrasjonleirene. Vet at det er mange skoler i Norge som har vært der, men dette er min historie.
Dagen vi reiste husker jeg ikke, men det var den siste uka i sommeferien. Vi fikk ikke lov til å reise i skoletiden.
Det første vi gjorde var å ta buss til København og ta båt hele nattan til Polen. Da vi kom fram på morgen husker jeg det var sol og varmt. Vi satte oss på bussen igjen og dro videre til krakow. Vi var ikke fremme før 21 på kvelden og vi fikk servert ekkel mat. Sausen var serriøst refleks grønn  ( vi levde på mcern hele uka) romma på de første hotellet i krakow var drit fint. Jeg sov sammen en venninne og vi hadde STORT rom bare for oss to. Det var deilig. Vi løp jo så klart ut av romma og var på andre rom som vi IKKE fikk lov til. Jeg og venninnen min sovna inne på et annet rom en natt og vi fikk døds mye kjeft. haha

! Dagen etter så dro vi til Birkenau. Husker jeg var super trøtt den dagen og var spent på turen. Da vi kom fram så vi bare murbyggninger. Vi fikk utdelt slags radior og headsett for vi ble guida rundt av en engelsk guid. Vi fikk se inni i byggningene og fengslene og piggjerder. Helt ubeskrivelig. Etterhvert kom vi inn det rommet der det var hår, hår som de hadde barbert av de stakkars menneskene. Jeg lover dere, det luktet. Luktet vondt! Det var drit trist også! Etter det så fikk vi se bager, det sto navn på de. Det var rart å tenke på at mest sannsynlig så var navnet på de bagene borte for alltid. Vi så også skoa de hadde. Det var ikke lett. Og vi fikk også se hvor mye de hadde tatt med seg, kjeler, kamer osv. De trudde jo bare de skulle flytte! De lagde jo også tepper av håret dems, det fikk vi også se! Fangedraktene fikk vi se. Alt var heavy shit!

Etter det dro vi til Auchwish. Regner med at de fleste har hørt om det. Det første vi så var piggjerder og et gamelt jernbarnespor. Før vi gikk av bussen husker jeg vi fikk høre at det var like stort som 16 store fotballbaner! Vi fikk se doene de hadde gått på, byggningene de hadde sovet i, vi fikk se rester av kasskamrene, så gamle utsiktstårn og dere vet den høye byggnignen du ser på filmer oppi der var jeg og du så ut over hele. Ikke rart at ingen klarte å rømme. Det verste med alt å være der var å gå ned togsporene. Tanken på at uskyldige mennesker ble ført ned der, er helt vilt. Når du er der, er alt uvirkelig og vilt. Du klarer ikke å forestille deg det liksom. Etter vi var ferdig der fikk vi velge om vi ville dra tilbake til hotellet eller dra til et stort badeland. Jeg gjorde det, og det var sykt stort. Vi måtte skaffe oss selv skyss tilbake til hotellet og taxien kosta 10 slotti eller noe og det er 20 kr i norske, 20 kr!  

Dagen etter var vi i Krakow by, for en vakker by! og så mye bra shopping. Skulle ønske jeg hadde fått sett litt mer, fikk bl.a annet ikke vært i kirken der. :( Det var kjempe varmt den dagen så vi kjøpte oss iskald drikke og det var sinsykt godt. En kompis av meg tok tatto på rompa og greier, så haha! Alt er billig der, du blir nesten sjokka hver gang. Vi var der dagen etterpå også men da regna det! Vi dro derretter videre til et annet hotell i polen der vi ikke fikk lov til å gå ut av hotellet enn gang for det var så farlig. Vi kjørte buss gjennom et strøk jeg husket å sett før, det var nemlig fra en film jeg husket bygningene. Jeg har sett så utrolig mange filmer fra 2 vk. Husker ikke hvor mange enn gang! Vi gjorde omtrent det samme på hotellet der.

Dagen etter så dro vi til Tyskland, først så var vi Sachsenhausen. Der satt vi inne i et hus der noen som mente på at alt det som skjedde skjedde ikke så de prøvde å tenne på det. Forfedre av en jeg kjenner satt der inne.. Vi fikk rund tur der også og husker vi så en greie der de dro bein , armer gud vet hva i alle retninger ja helt du de døde osv.. vi så også rester av et gammelt bygning der fangene hadde blitt sendt for "undersøkelse" der hadde de bedt de å stå inntil en vegg, men det som var med den veggen var at det var et lite hull og bak der sto det en og skøyt.. Skjønner ikke hvordan de klarte det!  Noe jeg glemte overnfor, var også i saltgruvene i Polen, men kan skrive om det en annen gang!  'Vi fikk også se et sted der de hadde skjært av f.eks.tattoveringer og lagd lampeskjermer. De hadde også syd i sammen noen og de hadde skjært de opp og sjekket. Vi fikk også se fangehull.. Etter vi var der dro vi til et lite søtt hotell i Tyskland der vi var i en natt. For å si det sånn det første hotellet var det absolutt beste, var jo basseng og greier.  Jeg husker ikke hvilke dager vi var hvor men vi var også i Berlin en liten tur og prisene der var mye høyere der enn i Polen for å si det sånn. Vi fikk se Berlinermuren. 

Den siste konsentrasjonsleiren vi var i, var Ravensbuck. Det var kvinneleiren. Der ble det gråting fra alle kanter. Først begynte det med å guide vår fortalte om babyer , hva som skjedde med de. Hvis du vil vite kan du søke på nettet, alt er forferdelig! Da grå vi jentene iallefall. Vi fikk vite at de sa at det ikke var lov med mensen, og heldig for fangene så fikk de såpass lite næring at de mista det alle som en. Guiden vår fortalte at ho ene som hadde vært der, hadde ikke dusja på TO år! Vi fikk se rester av dusjene. Så fikk vi høre historier. En historie var at det var en gutt som mista bamsen sin mens han holdt moren i hånden og som alle barn gikk han tiilbake til bamsen sin, og det endte med at vokteren slo han i hjelp med geveret mens moren så på! 

her er da bamsen..

Den gangen der ble kvinnen tvunget til å løpe nakken mens en SS-offiser sto uten for å skøyt og hadde de ikke blitt skutt måtte de løpe fram og tilbake helt de var skutt. Tenk for en forferdelig følelse.. 

Det var da alle leirene jeg har vært i. Jeg gråt som sagt mest i Ravensbruk og vi la roser på vannet og hadde et minuttsstillhet etter det dro vi til båten som skulle frakte oss til Sverige. Det var godt og litt trist å komme hjem. Det ble veldig mye drama på turen og mye tull så ja. 


Birkenau

Birkenau

Krakow

Berlin

Sacsenhauen

SacsenhausenGamle dusjen..

 

Hva tenker du?

 

Juliane

 
"Denne huleboeren kan være opprinnelsen til hele menneskeslekten"

Åh jeg syns dette er så spennende. Tenk at de har funnet vesner som levde for to millioner år siden! Kanskje vi nå får svar på alt! Man ser på hodeformen til huleboern at det ikke er menneske hodeform, jeg selv syns den ligner litt på en ape i munnen. Jeg har egentlig lyst til å bli arkelog, jeg elsker sånne ting. 2 vk er jeg også stor sans for, har sett utalige filmer som er basert fra 2 vk og jeg har selv vært i tre konsentrasjonsleirer med trinnet på u.s. Jeg kan fortelle litt om det i morgen. Det er to år siden vi var der, men jeg husker forsatt masse fra den turen. Men over til huleboern. Den ble funnet i Sør-Afrika og det sies at han og en voksen hunn hadde falt ned i et hul. 

Håper de finner mer og at de finner mer ut om åssen mennesket oppsto!

HER er linken til innlegget fra VG.no.

Igjen så håper jeg dere har en fin fin kveld.

 


Her er bilde fra den ene konsentrasjonsleiren vi var i, husker ikke navnet nå, men den ligger i Tyskland.

Mista dessverre mange av bildene mine da den gamle pcen min klikket..

Har dere vært på den turen?

Juliane
My family is simple the best!

Nå sitter jeg sammen med søstra mi, mor og far og ser på film som vi leide i går.Den heter S.W.A.T og hittil er den kjempe bra! Handler om snikskyttere osv. På jobb i dag var det kjempe masse å gjøre, ble utrolig sliten og har bare vært slækk helt siden jeg kom hjem. Blir ingen bilder i dag, har ikke fått tatt noen bilder og kamerat mitt på lades opp. 

 Hva gjør du i dag?

Juliane
Jobb

Nå fyker det avgårde til jobb. Har dårlig tid. Vi snakkes. Ha en fin fin lørdag!

Juliane
outfit

Skriver et innlegg i all hast slik ser jeg ut i kveld. Ble litt dårlig bilde pga lyset. 


jumpsuit fra Bikbok, sko fra Bianco. Kos dere i kveld! Det skal jeg!

Juliane
Happy, happy birthday darling

Min kjære venninne ble 18 år i dag. Skal bort til henne etterpå og feire til all night long! Kan (hvis jeg rekker) legge ut hva jeg skal ha på meg, eller jeg skal ha på meg jump suiten jeg la ut bildet av i går.  Gleder meg kjempe masse til en kveld med god jentene mine og møte hennes venner å!  I dag fikk hun kake av meg på skolen, som jeg hadde baka helt selv. Hun ble kjempe glad og syntes den var god så det var vell fullført. 

Nå skal jeg snart spise TACO<3<3 Er driiiiiit sulten. Har hatt 5 TIMER med gym i dag så du kan si jeg er sliten og merker at jeg begynner å bli støl skal kanskje trene før jobb i morgen også.
Går idrettslinja, hvis noen lurte!

 
Everything can be hiden behind a smile, but really. Now I smile for real! Good friends, family and at last a wonderfull boyfriend <3

Hva skal du i kveld?

Juliane
clothes, friends, boyfriends, shoes. A girls best friend!

Hei! I dag har jeg vært å shoppa IGJEN! Kjøpte meg bare to overdeler og en jumpsuit. Og jeg og søster kjøpte sko til mamma. Ilse Jacobsen støvletter. Jeg har faktisk vært i butikken hennes i Danmark. En liten søt butikk på et hjørne. Den ligger i Hornbæk ikke så langt fra helsingør.  Kosa meg faktisk på skolen i dag, vi var en hel jentegjeng som satt på krakkene i gangen og spiste og snakket. Det var utrolig kost! Koste meg også med søstra mi stad. 


BikBok 199 ,- fikk 30 % på alt!
Nå er det snart nattan. 
Hva syns du?

Juliane
"Shoes, make up, things which make a girl happy"


Sko fra Euro sko. 599 ,-
tricoler fra l'oreal 139,- h&m

eyeliner fra Isodora 69,50 ,- h&m
 

Måtte bare kjøpe skoene. Har siklet etter de hele uka og tok endelig fingra fatt og kjøpte de, love them! Kjøpte også noe sminke.  Elsker sotta øyer!

Vurderer om jeg skal dra på VIP åpning på Bikbok på Amfi Borg. Men kommer mest sannsynlig til å komme masse jenter!

Hva syntes dere om innkjøpet mitt?

Juliane
"They said that it's a human who makes you happy, but I know that even cats can make you happy"


 Lille pus<3

Juliane
Innkjøp

I dag i fritimen var jeg med min kjære venninne, og jeg fant en kjempe fin hettegenser og den er sykt deilig. Jeg hadde jo sånn  50% rabatt så det ble 149,- i steden for 299,- . Haha jeg ELSKER rabatter. Genseren er så klart kjøpt på Bikbok. Bare må si at det bildet jeg skal vise dere er nå i veldig dårlig kvalitet. Bildet ble sinsykt mørkt og jeg skjønner virkelig ikke hvorfor. Har kanskje med lys i stua og gjøre osv. Men den er iallefall mørkeblå og er av merket redbird!


Null sminke, vakkert!

Hva syns dere?

Juliane 
Header.

Da har jeg fått meg en header som søte og snille loviseha.blogg.no har laget HER ser dere bloggen hennes og HER er siden hennes på facebook. De bildene er egentlig fra i tidlig sommer, men er de bildene jeg er fornøyd med så langt. Beholder nok denne en stund. I dag fant jeg ut at mine kjære venninne og mine kjære sidekamerat har blogg. Stine Wenberg er navnet og her er bloggen hennes. Hun sa noe sånt som at vi skulle se hvem som kom først på topplista. Haha hva syns dere? Hadde vært gøy, det skal jeg ikke legge skjul på. Men skal jeg på den lista så skal jeg det for at folk liker bloggen min og liker det jeg skriver og legger ut. I dag var en slitsom skoledag, hvertfall de første to timene. Da hadde vi geografi og det eneste vi snakket om var jorda hvordan jordskorpa osv var. Håper vi snakker ommer spennende ting neste gang. Klarte også å få en sprek i den NYE iphonen min, understreker NYE. Ja jeg hadde den i en og en halv uke også skulle jeg bare legge den fra meg oppe på sånn stein port vi har og da ble det sprek. Jeg la den fra meg. Skal få byttet skjerm for som mulig. Går bare å irriterer meg over den sprekken... Hadde iphone 3gs i over et år og i den hadde jeg bare riper. Og den mista jeg i trappa og overralt uten at den gikk i stykker. Åh lå å irriterte meg hele nattan. Hva syns dere? 

Juliane
Det største jeg har opplevd

Det største jeg noen gang har opplevd er faktisk å flytte fra der jeg er født og oppvokst. Der jeg bodde før, var langt unna. Langt unna alt. Det gikk en buss om dagen og den gikk til skolen. Skulle jeg noen steder måtte mamma kjøre meg.De fleste venninnene mine bodde gankse nerme byen. Og for meg var det hvertfall 3 mil til nermeste kjøpesenter.  Jeg var nesten aldri sammen med venninnene mine før og hadde jeg en kjæreste så så vi hverandre kanskje en gang i helga. Og det var også mange grunner til at forholda mine ikke varte. Så i fjor sommer fortalte mamma meg at vi skulle flytte til der farmora mi bodde ( ho er gammel og bor dessverre på sykehjem) pappa tok over stedet. Nå så har jeg en kjæreste som bor 5 min unna meg som har vært sammen med meg i snart et år, jeg ser venninnene mine mye oftere, jeg har kort vei til skolen. Før så satt jeg 40 min på buss og nå sitter jeg maks 5-10 min på buss. Kjører jeg scooter bruker jeg  bare 10 min. Livet mitt ble mye lettere sosialt og jeg ble mye lettere med meg selv også. Det var liksom en tung byrde å bo så himla langt unna alle og en. Er faktisk det største jeg har opplevd. Litt vanskelig å forklare men jeg gikk bare å irriterte meg at jeg var så langt unna alt. At jeg ikke bare kunne gå inn på pce og sjekke når bussen gikk. Nå gjør jeg det og det er kjempe deilig. Så deilig at jeg ikke tenker lengre på at jeg har bodd i gokk. Nå har jeg bodd snart her i et år og vi ordner og fikser på huset og det er og blir kjempe bra! 

isadoravinnStikkord:

"Back to reality "

I dag begynte skolen igjen og jeg må si at det er deilig. Endelig noe å gjøre igjen. Sitter her nå og kjeder meg til tusen. Vet ikke hva jeg skal finne på. Vi fikk en kjempe deilig timeplan b.la annet så begynner jeg hver mandag kl 08.50 og slutter hver fredag  13.35 mest sannsynlig. Vi har også bare idrettsfag hele fredagen, haha deilig!


Designet til skolen min.

 

Åssen var din første dag?

Juliane.
Colors

Noe jeg virkelig har fått sansen for i det siste er farger. Sterke farger sånn som frukt har. Så har tatt en del bilder av frukt som jeg skal vise dere nu!

 


Appelsin gul og fin!Druer grønne og fine. Og smaker godt, men så uheldig som jeg er så tåler jeg det ikke.
Fersken og druer. Ah elsker fargene til frukten og det blir alltid fine bilder av det også.

 

Hva syns du?

 

Juliane
Mine tanker og følelser om 22.07.11

I sittende skrivestund sitter jeg å tenker på ofrene fra Utøya og inne i Oslo. Dokumentaren var sterk. Det som var værst var å se videon der fra samme dag timer før ting skjedde og de var så glade. De visste ikke noe om at det kom til å komme en politi mann å skytte ned flere dusin med uskyldige ungdomm som brant for AUF. Han har ødelagt deres troskap på politimann, de klarer vel så vidt å være i nerheten av en, untatt at jeg skal si noe jeg ikke vet om, men etter det jeg har lest, så sliter folk! Når vi sitter her hjemme og prater om det så nekter jeg å nevne navnet hans, jeg nekter! Det har til og med hendt at jeg begynt å gråt. En episode jeg husker spesielt var da vi satt ute og spiste grillmat i varmen. Prøvde å tenke på noe annet da navnene til alle som hadde død. Jeg hørte navn alder 17, navn alder 16 osv osv. Jeg kjente tårene bare pressa på, jeg la henda foran ansiktet med og tøy til tårene. Tenk at personer på min egen alder, som hadde hele livet foran seg mistet det pga en kald mann som drepte for noe helt usaklig spør du meg. De mistet livet forgjeves. De mistet livet for noe de sto for og brant for. Jeg er så stolt, av landet mitt, av statministeren og hele befolkningen. Vi står sterkere sammen enn noen gang. På fakkeltoget her i Sarpsborg var det så mange, så mange jeg aldri har sett i denne lille byen vår. Jeg så noen av ofrene og hadde lyst til å gå bort og de en klem å si at mine tanker og følelser var med de, at de ikke sto alene, men jeg tenkte at det kanskje ble litt mye for dem på den dagen. Vi står sammen nå og for alltid! Heia Norge!

 

Juliane
Dagens outfit

Nå har jeg akkuratt slentra meg ned i god sofaen og skrud på pcen. I dag ble jeg med ho mor og søster en tur på Amfi Borg for å se etter litt ting til rommene våres osv. Fikk en god frokost/lunsj/middag av mamma. Nemlig baktpotet. Og den smakte himmelsk. Den var propa full med skinke, mais og smelta oss. Hvem skulle tru det var godt! Men det var det. Fikk et vennskaps smykke av søstra mi også, så så langt har denne dagen vært bra. 

Åh bildene mine blir så dårlig kvalitet når jeg får de på pce. Hm da må jeg undersøke litt!

Alt fra Bikbok

 

Hva er dine planer for dagen?

Juliane
Tia flyr

Nå er det en stund siden jeg har skrevet her. Mye har skjedd siden sist, jeg som nok alle andre nordmenn har nok vært i sjokk etter 22.07.11 som vil brenne seg på netthinnen til enhver nordmann. Jeg kjente heldigvis ingen som mistet livet, men jeg visste hvem hun ene var og syns det er trist for alle som kjente henne og for hennes skyld. 
 Ellers har jeg bedrivet tiden min på stranda med godjentene mine. Brunfargen er på plass, må innrømme at jeg har juksa litt i år med å ta sol, men det har jeg bare gjort sju ganger på et halvår. Vil faktisk si at denne sommern har vært bra (untatt 22.07.11 så klart)  Jeg er ikke noe flink på å skrive, føler det bare blir så innmari kort når jeg skriver. Så har du tips til hva jeg kan skrive så bring it on!
Snart så skal jeg se på x-men first class før jeg natter sammen med min søster. Vi fikser rommet hennes så hun må bo inne hos meg i et par dager. Kost!  Dette ble et veldig rotete innlegg, beklager for det! Et bilde jeg tok i dag, kjempe fornøyd!Bilde av meg foran den nye betongbilen til pappsen, volvo fmx. Ble litt dårlig kvalitet på bildet.

 

Juliane
Summer

Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder som jeg har tatt i sommer som jeg selv syns ble ganske bra. Jeg har da et speilrefleks camera. Merke sony. Er veldig fornøyd med det! Rips <3

 


Pusen min koser  seg. Merkelig vesen!Min andre lille pus som koser seg! 

 

Det var veldig deilig at mor og far kom hjem igjen. Litt liv i huset igjen.

Love

Juliane

Les mer i arkivet » November 2015 » Juli 2015 » Januar 2015


Jeg er en jente på 21 år som bor i Moss men er egentlig fra Sarpsborg. Jeg jobber og bor med kjæresten min. På denne bloggen vil mine tanker og meninger komme, men også mine interesser sånn som mote, foto, hest og ting jeg brenner for

For kontakt:
julianeko_94@outlook.comhits