Days like this.


Nå er jeg på uke to på treningsprogrammet mitt, og fy søren så tungt og slitsomt det er. Jeg er en utålmodig person av natur og forventer at ting skal skje ved et knips. Jeg ser fortsatt ingen store resultater, og blir såå umotivert når jeg ser at noen ser resultater etter bare en uke. Oh yes I know at kropper reagerer forskjellige og er ulike. Jeg bør også sette en strek under at jeg ikke skal sammenligne meg selv med andre. Resultater tar tid, med blod og svette. Og jeg vet dette så inderlig godt selv også, og jeg skal søren ikke gi meg. Det skal ikke være enda en sommer jeg irriterer meg over kroppen min, ikke kan gå i kjoler uten å ha shorts under, eller gå på stranda uten å føle meg vel. Så det er bare å bite tenna i sammen og keep moving on!

For øyeblikket ligger jeg i senga og bruker tv2 sumo for harde livet, bare for å få timene til å gå og forhåpentligvis bli trøtt før klokka viser 0600. Dårlig døgnrytme sa du? Det er bare fornavnet.. Jeg kjenner at hele kroppen blir sliten og deppa av å sove for lenge og ikke få noe særlig ut av dagene. Jeg har klart å trene i 20 minutter i dag og tatt verdens lengste dusj. Er i hvertfall noe! Så vi får håpe at jeg klarer å stå opp til nogen lunde realistisk tid i morgen. 

Jeg ligger også her å tenker på at jeg ikke har fått noe særlig ut av livet mitt. Jeg gikk en skolegang som egentlig ikke passet meg i det hele tatt, ja jeg har jo lært en del om trening og kropp som jeg får valuta for i dag, men ellers har jeg ikke kommet noe særlig lenger. Og jeg er så lei skole. Jeg blir så stressa av det og har bare lyst å skrike og rive av meg alt håret.. Men igjen så kommer min utålmodighet inn igjen, ting skal skje fort og helst med en gang når det gjelder slike ting. Andre ting har jeg egentlig ganske god tålmodighet med, men ikke med meg selv. Til noe helt annet, så har jeg så lyst til å reise overalt og oppleve ting før man får kids og blir gift. Australia står høyt på lista, det samme gjør Hawaii og L.A og mange andre spennende steder i USA. Jeg har en venninne som snart reiser og jeg er så sjalu. Hun er liksom helt chill og tar ting som det kommer, jeg derimot stresser meg som en idiot med alt og blir sliten av meg selv.. 

Jeg får fortsette mitt mission impossible og bli trøtt, måtte bare få ut litt på svart og hvit!

Ha en fin mandag videre!

 

Juliane. 

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarJeg er en jente på 21 år som bor i Moss men er egentlig fra Sarpsborg. Jeg jobber og bor med kjæresten min. På denne bloggen vil mine tanker og meninger komme, men også mine interesser sånn som mote, foto, hest og ting jeg brenner for

For kontakt:
julianeko_94@outlook.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡