2015, starten på en nytt liv.


Jeg har bestemt meg for at nok er nok. Nå skal jeg slutte å klage på på vekt og utseende og faktisk gjøre noe med det. Så i går startet jeg et 12 ukers program som jeg har kjøpt på nett som man kan bruke hjemme på stuegulvet eller på et treningssenter, det velger man selv. Jeg har valgt stuegulvet da jeg ikke vil bruke penger på treningssenter. Når jeg har mulighet til å trene hjemme. Enste man trenger å tilføye er håndvekter og vekter til beinene. Jeg har valgt å dele dette offentlig da jeg kan se på det og få motivasjon hvis det er en dag jeg ikke er like motivert og det er også en god ting jeg kan se tilbake til, da dette skal bli min store forandring i 2015. Jeg la meg også tidlig i går og var våken 0645 og var ute av sengen 0730 og fikk i meg mat og sitter her nå med teppe og tøfler og koser meg. Bare etter en halvtimes med trening i går så merker jeg at energinivået mitt er mye bedre og finnes ikke trøtt, kjempe deilig da jeg pleier å være oppe alt for lenge og sove alt for lenge. Det hjelper også veldig at kjæresten min starter kl 0800 på jobb.  

For ca. 2 uker siden sluttet jeg å drikke brus, små spise, spise store mengder med mat osv, og bare på en uke gikk jeg ned 2,7 kg. Jeg har slitt med vekta lenge og endelig så gikk jeg ned. Så kanskje kroppen min endelig fungerer igjen? 

Litt mer om treningsprogrammet. Første dere må gjøre er å gå inn på soniatlevfitness på instagram eller facebook. Også gå inn på http://soniatlev.com/ for å kjøpe treningsprogrammet, det koster bare 39 euro!! Kjempe billig og som sagt man kan trene hjemme. Hvor fantastisk er ikke det? ( Dette er ikke reklame) Dere kan også søke på #topbodychallenge på Instagram og se andre jenters resultater og det er fantastisk hva folk har fått til på 4 uker!! Det gjør meg egentlig bare enda mer motivert også! 


Elsker denne thighsten! Fargerik og utrolig behagelig å ha på seg. Kjøpt på H&M. Her ser dere litt hvordan programmet ser ut. Det er så fantastisk at et menneske tar seg tid til dette og deler det med andre.

Ha en fin dag, jeg skal snart opp på hesteryggen igjen og det skal bli så deilig!

Juliane. 

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarJeg er en jente på 21 år som bor i Moss men er egentlig fra Sarpsborg. Jeg jobber og bor med kjæresten min. På denne bloggen vil mine tanker og meninger komme, men også mine interesser sånn som mote, foto, hest og ting jeg brenner for

For kontakt:
julianeko_94@outlook.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡