"æsj du er så mann"


Hei!
Jeg vet at det ikke er noen som leser bloggen min, men jeg skriver også for min egen del for å føle meg selv bedre. Da jeg har mye på hjerte og det hjelper å få det ut på en måte også kanskje en dag så er det noen som leser og kjenner seg igjen.

Over til noe helt annet, så var jeg jo ganske ærlig i går. Men kanskje enda mer ærlig i dag. Jeg er så heldig og bor for meg selv med kjæresten min og vi har kjent hverandre en god stund nå og har blitt veldig komfortable med hverandre. Vi kan spade rundt i undertøyet en hel dag og det er helt ok, men når jeg er komfortabel med en person så viser jeg jo også "uvanene" mine. Sånn som å prompe og rape. Og ja jeg veit at det er ekkelt, men helt ærlig jeg kunne brydd meg mindre. Om kjæresten min raper eller promper, så hva? Han trenger vel å gjøre det da. Men hvis jeg promper eller ramper, så er jeg en "mann". Hvorfor tenker gutter at jenter ikke promper, raper og bæsjer? Vi er da like menneskelig som de er. Promper jeg ikke så får jeg vondt i magen, rape kan jeg jo holde inne, men hvorfor skal jeg det når det er like mye mitt hjem som hans. Altså, jeg promper ikke offentlig rundt mennesker eller raper på en restaurant. Men når jeg er hjemme så må da det være lov?

Jeg vet at det finnes mange jenter som er fisefine på det, og det er helt ok. Men la oss innse det, alle har ulike behov. Og behovet mitt er at jeg kan være meg selv 100% rundt den personen jeg elsker og føler meg trygg på. Men da får jeg bare slengt i tryne at du er så mann. Altså jeg mener ikke å henge ut kjæresten min eller andre gutter, men det jeg vil frem til er at vi jenter, ja vi er like menneskelig som et annet menneske. Jeg trur man må blåse i hva andre tenker og mener noen ganger. Vi er menneskelig og som sagt så har vi alle ulike behov.

Som jeg skrev i går så tenker jeg også ganske mye på hva andre tenker om meg, hvis jeg gjør sånn og sånn. Jeg veit det ikke er alltid like lett, men jeg klarer i hvert fall i noen tilfeller og være meg selv 100% og f*en så godt er. Bare å føle seg fri uten å tenke på hva den personen mener. Jeg trur vi alle har godt av det. Jeg har også andre venninner som opplever akkurat det samme, men de gir så blaffen og jeg elsker det. Vi trenger flere slike mennesker!

De fleste vet hvem Sophie Elise er og husker kanskje at hun skrev hun skulle ønske hun var den jente som turte å gjøre slik. Da er jeg et råd til deg, prøv det foran kjæresten din f.eks. og du vil føle deg mye lettere etterpå. Bokstavelig talt! (haha)

Noen tenker sikkert at jeg ekkel, men da får dere bare syns det fordi jeg trives med det. Og gutter dere må innse at vi jenter er like menneskelig og har behov. Å nei jeg drar ikke alle over en kam. En sånn person er jeg ikke!

 

Og til alle sammen, ha et gooooodt nytt år og kos dere masse uansett hva dere skal!

 

peace out!

Juliane. 

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarJeg er en jente på 21 år som bor i Moss men er egentlig fra Sarpsborg. Jeg jobber og bor med kjæresten min. På denne bloggen vil mine tanker og meninger komme, men også mine interesser sånn som mote, foto, hest og ting jeg brenner for

For kontakt:
julianeko_94@outlook.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡