New years eve


Hei!
Nå er jula ferdig, nyttårssaften ferdig og det er snart tilbake til skolen igjen. Har hatt en veldig fin jul. Ble litt mye jobbing, men hvem sier vel nei til litt cash?

Dette året her kommer til å bli ganske spesielt. Alle vennen mine blir 18 og fler og fler får billappen. Jeg har ikke bursdag så veldig seint (8 juni) men det er forsatt veldig mange som får billappen og blir 18 før meg. Men blir deilig at venner får lappen også, da kan vi komme oss mye lettere til der vi skal og vi slipper og mase med foreldre og sjåfør. Det skal bli kjempe DEILIG! Beste venninna mi har bday om en mnd så ja gleder meg vilt for å v'ære ærlig!

Vi har også planlagt at vi skal til syden i sommer, bare vi jentene. For min del blir det første gang jeg er i syden. Ikke spør meg hvorfor jeg aldri har vært der før, spør foreldra mine.. Kanskje det blir Miami tur også!

Så høydepunkter for dette året er sydentur, bli 18 <3, billappen, byen , bli ferdig med 2 vgs. Dette året skal bli så bra!

 


Noen bilder som ble tatt i jula.

 

Hatt en fin jul?

Juliane.
 

3 kommentarer

amritkaur

02.01.2012 kl.15:13

Fine bilder! :)

junits

02.01.2012 kl.15:18

fine bilder :-D

Torine Reed

02.01.2012 kl.15:24

fine bilder!

lykke til med alt dette året. kan tenke meg at det blir kjekt med lappen!Skriv en ny kommentarJeg er en jente på 21 år som bor i Moss men er egentlig fra Sarpsborg. Jeg jobber og bor med kjæresten min. På denne bloggen vil mine tanker og meninger komme, men også mine interesser sånn som mote, foto, hest og ting jeg brenner for

For kontakt:
julianeko_94@outlook.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡