Tia flyr


Nå er det en stund siden jeg har skrevet her. Mye har skjedd siden sist, jeg som nok alle andre nordmenn har nok vært i sjokk etter 22.07.11 som vil brenne seg på netthinnen til enhver nordmann. Jeg kjente heldigvis ingen som mistet livet, men jeg visste hvem hun ene var og syns det er trist for alle som kjente henne og for hennes skyld. 
 Ellers har jeg bedrivet tiden min på stranda med godjentene mine. Brunfargen er på plass, må innrømme at jeg har juksa litt i år med å ta sol, men det har jeg bare gjort sju ganger på et halvår. Vil faktisk si at denne sommern har vært bra (untatt 22.07.11 så klart)  Jeg er ikke noe flink på å skrive, føler det bare blir så innmari kort når jeg skriver. Så har du tips til hva jeg kan skrive så bring it on!
Snart så skal jeg se på x-men first class før jeg natter sammen med min søster. Vi fikser rommet hennes så hun må bo inne hos meg i et par dager. Kost!  Dette ble et veldig rotete innlegg, beklager for det! Et bilde jeg tok i dag, kjempe fornøyd!Bilde av meg foran den nye betongbilen til pappsen, volvo fmx. Ble litt dårlig kvalitet på bildet.

 

Juliane

Én kommentar

Christine Hansen

08.08.2011 kl.01:09

Koselig med romkamerat, da! :D Kos deg resten av ferien! :)Skriv en ny kommentarJeg er en jente på 21 år som bor i Moss men er egentlig fra Sarpsborg. Jeg jobber og bor med kjæresten min. På denne bloggen vil mine tanker og meninger komme, men også mine interesser sånn som mote, foto, hest og ting jeg brenner for

For kontakt:
julianeko_94@outlook.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡